ATV Dizisi Final Yapacak! İzleyiciler Büyük Şok Yaşıyor!

0

ATV’de yayınlanan bir dizinin final yapacağı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında herkes büyük şok yaşayacak. Öte yandan diziye dair başka neler bilmekteyiz? Güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin bekleyeceği yanıt bulacak. Gül Masalı dizisi için verilen karar izleyicileri üzdü. Yayın hayatına devam ettiği sürece dikkatleri üzerine çekiyordu. Ancak bir şekilde yayın hayatına son vereceği öğrenildi.

Dizide Kimler Oynuyordu?

Oyuncu kadrosu bakımından oldukça şanslı bir diziydi. Çünkü dizide Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın yanı sıra, Sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Suat Sungur, Arif Pişkin, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu oynamaktaydı. Hal böyle olunca oyuncu kadrosunun son defa ekrana geleceği öğrenildi. İzleyiciler bu habere fazlasıyla üzüldü.

Gül Masalı Ne Zaman Bitecek?

Gül Masalı dizisinin ne zaman final yapacağı da soruluyor. Öte yandan bu noktada henüz resmi bir açıklama da yapılmış değil. Ancak gelen ifadeler doğrultusunda 17. bölümde dizinin final yapacağını belirtelim. Bakalım izleyiciler bu gelişmeyi nasıl karşılayacak?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir