Ateşin Kuşları Dizisinde Reyting Sonuçları Büyük Ses Getirdi! Yalı Çapkını'na Rakip Oldu!

0

Ateşin Kuşları dizisi, ilk bölümüyle büyük fark yarattı. Dizinin reyting sonuçlarına baktığımızda oldukça başarılı bir tablo çizdiğini görüyoruz. Peki ya dizide neler yaşandı? Ateşin Kuşları dizisinin konusu nedir?

Ateşin Kuşları Oyuncuları

ATV dizisi Ateşin Kuşları’nda İlayda Alişan, Hande Soral, Boncuk Yılmaz, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Emir Çubukçu, Erdem Şanlı ve Ahmet Saraçoğlu oynamakta. Başarılı oyuncularla donatılmış dizideki son durum izleyicilerin dikkatini çekti. Üstelik yeni bölümde hiç beklenmedik bir şey oldu.

Yalı Çapkını ile Rekabet Ediyor

Dizinin Yalı Çapkını ile rekabet halinde olduğu görüldü. Bu durumla birlikte izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Çünkü Yalı Çapkını’nın koyduğu ambargo ortadan kalkıyor. İki dizinin rekabet halinde olması izleyicileri yakından ilgilendirdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir