Arka Sokaklar'da Yavuz Komiserin Geçmşi Tek Tek Ortaya Çıkıyor!

0

Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde çeşitli detaylara yer verilecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği kadarı ile neler biliyoruz? Kanal D dizisinde bizleri öyle şeyler bekliyor ki duyunca şok olacaksınız. 635. bölüm fragmanı yayınlandı ve pek çok kişi dizide neler yaşanacağını merak ediyor.

Arka Sokaklar 635. Bölüm Özeti!

Arka Sokaklar dizisi 635. bölüm özeti yayınlandı. Kanal D ekranlarındaki güncel gelişmelerle birlikte resmi sitede bizleri neler beklemekte? Yapılan açıklamalar dikkatleri üzerine çekecek. Öte yandan aşağıdaki ifadeler üzerinden bilinmeyenleri öğrenebilirsiniz.

“Uyuşturucu baronu Kadem’in başı ekibimiz yüzünden derttedir. Eline geçen ilk fırsatta piyasayı yeniden ele geçirmeye çalışır.

Amina, kardeşi Asaf tarafından hiç beklenmedik bir olayla karşılaşacaktır.

Murat, kumar borcu yüzünden çocuğu Timuçin’i tehlikeye atar. Ekibimiz Timuçin’i kurtarmak için var güçleriyle çalışacaktır.

Merve’nin başına gelen kötü olaylar abisi Doğan’ı harekete geçirir. Doğan kardeşinin intikamını almaya çalışır.

Yavuz’un geçmişi peşini bırakmaz. Bu durum onun ekipteki görevini sorgulamasına neden olacaktır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir