Arka Sokaklar Dizisi Neden Yok Açıklandı! Kanal D Dizisi Ara Verdiğini Açıkladı!

0

Kanal D dizisi Arka Sokaklar’ın ara verildiği açıklandı. Şirketten gelen açıklama ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya dizi kaç bölüm olmayacak? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz. Son zamanlara damgasını vuran yapım başta olmak üzere dizideki sağlık arası hakkında bilgi vereceğiz.

Yapımcının Sağlık Sorunları Var!

Yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle dizinin sağlık arasına gideceği belirtildi. Bir süre ekranda Arka Sokaklar’ın yeni bölümünü göremeyeceğiz. Dolayısıyla bu noktada yapımcı şirketin açıklaması da gündem oldu.

Resmi Açıklama Geldi

Kanal D dizisi Arka Sokaklar için yapılan açıklamada “Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz.” ifadesine yer verildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir