Altın Fiyatları Normal Seviyeye Dönecek mi? Ünlü Ekonomist İslam Memiş Neler Söyledi..

0

Ekim ayı ile birlikte Altın fiyatlarının düşüşe geçmesinin ardından Altına yatırım yapan vatandaşlar Altın fiyatlarının hangi seviyede ilerleyeceğini merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde ünlü ekonomistler altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunarak özellikle Kasım ayında Altın fiyatlarının bir toparlanma yaşayacağını ifade etti.

Bunun ile birlikte ünlü ekonomistler tarafından yapılan açıklamanın ardından özellikle gram altın ve çeyrek altın fiyatının Ekim ayında çok düşük seviyelerde seyretmesi ile birlikte Altına yatırım yapan vatandaşlar ise Altın fiyatlarının artıp artmayacağını şimdiden araştırıyor.

Altına yatırım yapan vatandaşlar merak ile Altın fiyatlarının hangi seviyede ilerleyeceğini merak ederken uzman Ekonomist İslam Memiş Altın fiyatlarının düşüşe geçtiğini belirterek özellikle 2023 yılında Altın fiyatlarının tekrardan yüksek seviyelerde hareket edeceğini ifade etti. Açıklamalarına devam eden ünlü ekonomisti İslam Memiş altın fiyatlarındaki hareketlenmenin dolar kuru ile ilişkili olduğunu ifade ederek dolar kurunun da bir hareketlenme yaşadığını ve 2023 Ocak ayında ise dolar kurunun yüksek seviyelerde seyredeceğini dile getirdi.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir