Aldatmak Dizisinde İşler Terse Gitmeye Başladı!

0

Aldatmak dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanına dair bizleri neler bekliyor? Son olarak bilinmeyenler ve dahası ortaya çıkacak. Öte yandan dizideki bazı olaylar gözler önüne serildi. İzleyiciler dahi bunu beklemiyordu. Güncel detaylar ışığında neler yaşanacağını sizlerle paylaşacağız. Aldatmak dizisindeki son durum nedir? ATV’deki yapım, reyting konusunda farkını ortaya koyuyor.

Aldatmak Yeni Bölüm Özeti

Aldatmak dizisinin yeni bölüm özeti yayınlandı.  Dizide yaşanan olaylara ilişkin izleyicilere bilgiler verildi. İşte güncel gelişmeler ışığında merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkacağa benziyor.

“Mahkeme Oylum’un tutuklu yargılanmasına karar verince Güzide büyük bir yıkım daha yaşadı. Kızını kurtarabilmek için silinen görüntülerin peşine düştü. Oylum’u bir an olsun aklından çıkaramayan Tolga en büyük yardımcısı oldu. Ozan’ın istifasını tesadüfen öğrenen Nazan ise Güzide’ye bildiğini belli etmedi.

Diğer yanda Tarık, kendini ikinci eşi Yeşim’e affettirmeyi başardı ve evine döndü!

Ozan, Kaan’ın yaptıklarını ifşa etmeye uğraşırken, Lara’nın Kaan’la birlikte olduğunu öğrendi. Kaan’dan hesap sormak üzere karşısına dikilen Ozan, çıkan kavgada kendini korumak isterken Kaan’ı yaraladı. Ozan ne yapacağını bilemeyip Oltan’dan yardım isteyince, Oltan bu durumu lehine çevirmek için harekete geçti.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir