Akaryakıtta İndirimler Bir Türlü Bitmiyor! Güncel Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

0

Akaryakıta gelen indirimler dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu benzin ve motorin fiyatlarına dair bizleri neler bekliyor? Öyle ki merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Detayları paylaşırken bir yandan da akaryakıtta neden bu kadar sık indirim geldiği merak edildi. Benzin fiyatlarına son günlerde indirim gelmişti. Ancak motorine gelen indirimler daha da sıklaştı.

Motorine Yine Düştü!

Motorin fiyatına 82 kuruşluk indirim geldiği belirtildi. Bu gelişme sonrasında araç sahipleri bayram etti. Öte yandan otomobil sahiplerinin yanı sıra büyük şirketlerin dahi bu gelişmeden etkilendiği belirtiliyor. Benzin ve motorinde güncel fiyatlar ne olacak? Aşağıdaki fiyat listesi üzerinden akaryakıt hakkında daha fazla bilgi sahibi olabileceksiniz.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul

Benzin fiyatı: 20,15 TL

Motorin fiyatı: 23,09 TL

 

Ankara

Benzin fiyatı: 20,31 TL

Motorin fiyatı: 23,21 TL

 

İzmir

Benzin fiyatı: 20,32 TL

Motorin fiyatı: 23,27 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir