Akaryakıt Fiyatlarında Dövizin Etkisi Büyük! Bu Sefer Zam Yerine İndirim Geldi!

0

Akaryakıt fiyatlarındaki artışla birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Benzin ve motorine dair neler bilmekteyiz? Merak edilenler başta olmak üzere zamlara ilişkin bilinmeyenlere yer verildi. Güncel olarak bizleri bekleyen detaylar yanıt bulacak. Öyle ki akaryakıt fiyatları son bir ay içerisinde ciddi şekilde arttı. Ondan öncesinde hem brent varil petrol hem de ham petroldeki gelişmeye bağlı olarak bir indirim söz konusuydu. Gelinen noktada motorin fiyatlarının ciddi şekilde yükseldiğini görüyoruz.

Dolar Fiyatının Etkisi Yüksek!

Dolar/TL paritesindeki gelişmelerin de akaryakıtta etkili olduğu görülüyor. Dolayısıyla benzin ve motorine böylesine zam gelmesinin temel nedenleri arasında yer aldığını belirtelim. Tüm bu detaylar ışığında güncel fiyatlar hakkında neler biliyoruz? 13 Ekim 2022 tarihinden itibaren İstanbul, İzmir ve Ankara’daki akaryakıt fiyatları gözler önüne serilecek. İşte merak edilen güncel fiyat listesi ve dahası haberimizde olacak.

Güncel Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

İstanbul’da Benzin ve Motorin Fiyatları

Benzin: 20,60 TL

Motorin: 26,41 TL

 

Ankara’da Benzin ve Motorin Fiyatları

Benzin: 20,76 TL

Motorin: 26,52 TL

 

İzmir’de Benzin ve Motorin Fiyatları

Benzin: 20,74 TL

Motorin: 26,54 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir