Akaryakıt Fiyatlarında Benzine İndirim Geldi! Açıklama Az Önce Geldi

0

Akaryakıttaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. 16 Kasım itibarıyla akaryakıta gelen indirimler hakkında konuşalım. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu benzin, motorin ve LPG fiyatlarında bizleri başka nelerin beklediğini açıklayacağız. Son zamanlarda iyice ucuzlayan akaryakıta karşın son dakika gelişmeleri de yanıt buldu.

Benzine 1,31 TL İndirim!

Benzin fiyatlarına gelen 1,31 TL’lik indirim farkını ortaya koydu. Öyle ki akaryakıttaki bu ucuzlama sayesinde araç sahipleri adeta bayram etti. Bu gelişmenin hemen ardından brent varil petrol fiyatındaki güncel durum da araştırılıyor. Çünkü daha fazla değer kaybı yaşanır ise akaryakıt fiyatlarına olumlu şekilde yansıyacaktır. Son olarak İstanbul, İzmir ve Ankara’daki akaryakıt fiyatları hakkında bilgi verelim.

Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi

ANKARA

 

Motorin fiyatı: 24,89 TL

 

Benzin fiyatı: 22,83 TL

 

LPG fiyatı: 10,79 TL

 

İSTANBUL

 

Motorin fiyatı: 24,79 TL

 

Benzin fiyatı: 22,68 TL

 

LPG fiyatı: 10,80 TL

 

İZMİR

 

Motorin fiyatı: 24,93 TL

 

Benzin fiyatı: 22,84 TL

 

LPG fiyatı: 10,54 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir