Aile Dizisinde Başroller Belli Oldu mu? Kıvanç Tatlıtuğ ile Kim Oynayacak?

0

Dijital platformda yayınlanması beklenen yeni dizi Aile için çalışmalar sürüyor. Hazırlıklar devam ederken oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı da merak edildi. Bu noktada bizleri bekleyen detayları da sizlere ileteceğiz. Son zamanlara damgasını vuran Aile dizisi ile ilgili bilinmeyenler şok etkisi yaratacak. Çünkü başrolde iki önemli isim oynuyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ Başrolde

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynayacak olması heyecanlandırdı. Öte yandan bizleri hangi detaylar beklemekte? Dizide ünlü oyuncu ile daha önce de partner olmuş olan Özge Pirinçci eşlik edecek. Son dakika gelişmeleri bu noktada büyük öneme sahip olacak.

Özge Pirinçci ile Oynayacak

Özge Pirinçci ile Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynaması şok etkisi yaratacak. İki başarılı oyuncu, tekrardan bir araya gelecek. Daha önce Yakamoz dizisinde birlikte oynamışlardı. Şimdi ise farklı bir yapımda tekrardan bir araya gelecekleri belirtiliyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir