Yürek Çıkmazı Dizisi Finale Doğru Gidiyor! TRT 1 Dizisindeki Son Durum Nedir?

0

Yürek Çıkmazı dizisi, son zamanlara damgasını vurmakta. Öyle ki dizi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte. Son zamanlara damgasını vuran yapım için final iddiaları ortaya atıldı. Neden final yapabileceği ise sonradan ortaya çıktı. Yürek Çıkmazı gerçekten de final yapacak mı?

Yürek Çıkmazı dizisi final yapacak mı?

Dizinin final iddiaları hali hazırda sürmekte. Reytinglerden beklenilen sonucu alamadıkları için dizinin en kısa sürede yayın hayatına veda edebileceği vurgulanıyor. Dolayısıyla son zamanlara damgasını vuran bu dizide final kararı en kısa sürede verilebilir. Reytinglerden ötürü dizi sona erebilir.

Yürek Çıkmazı Son Bölümde Yaşananlar

“Cennet’in ölümüne dair ufak da olsa bir ipucu bulmayı umut eden Zeynep, hiçbir sorusuna cevap alamaz. O sabahı bilen iki kişiden birinin dilleri susmuş, Yılmaz ise konuşmamakta kararlıdır. Öte yandan Zeynep için mahalleye gelen Halil, cenazeden sonra babasıyla bir kez daha karşılaşır. Onlar kozlarını paylaşırken, harcanan yine Birsen olur. Bu da yetmezmiş gibi merdivenden düşerek hastaneye kaldırılır. Herkes bunun bir kaza olduğunu düşünürken, gerçeği öğrenen Halil, başta kendisi olmak üzere, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir karar verir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir