Show TV Baba Dizisi Hakkında Zor Kararı Verdi! Baba Dizisi Final Yapıyor!

0

Baba dizisinin ne zaman final yapacağı merak ediliyordu. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri aktaracağız. Öte yandan dizinin reytinglerindeki düşüş gözden kaçmamıştı. Şimdi ise final yapacağı tarih soruluyor. Show TV dizisi için yapılan resmi açıklama dikkat çekti.

Dizide Yolun Sonuna Gelindi!

 Baba dizisinde yolun sonuna gelindi ve yakın zamanda final yapacağı kesinleşti. Öte yandan bizleri başka  hangi detaylar bekliyor? Güncel olarak merak edilenlerle birlikte çeşitli açıklamalar yapılacak. Dolayısıyla Baba dizisine ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı. Show TV dizisi için yol bitti.

Baba Dizisi Final Tarihi

Ay Yapım’dan gelen açıklama ile birlikte dizinin ne zaman sona ereceği kesinleşti. Final tarihi olarak açıklama yapan yapımcı şirket: “15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz 30. bölümüyle aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilertimize teşekkür ederiz” ifadesine yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir