Kızılcık Şerbeti Dizisine Katılan Sıla Türkoğlu Alkış Topladı! Sıla Türkoğlu Toplumsal Bir İsyanı Haykırdı!

0

Kadın sorunlarını çok iyi bir şekilde dile getiren Kızılcık Şerbeti dizisinde, Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı karakter büyük ilgi gördü. Öte yandan bu karaktere ilişkin çeşitli ifadelere de yer verildi. Sıla Türkoğlu, dizide Doğa karakterini canlandırıyor. Kendisiyle ilgili bizleri neler beklemekte?

Dizide Neler Yaşandı?

“Çeyiz konusunda iki annenin yaklaşımı Doğa’nın üzülmesine yol açar. Nilay ve Doğa arasındaki gerginlik çok açık bir şekilde ortaya çıkacak, iki elti kozlarını paylaşacaktır.

Kayhan’ın nişanlısının muhafazakar aileye hoş görünmek için türban takmış olması hem Kıvılcım’ı hem de kızlarını rahatsız etmiştir. Bu arada küçük kızı Çimen ile Ömer’in oğlu Metehan arasında yaşanacak tatsızlıklar, Kıvılcım ve Ömer’i bir araya getirecek, ikisi de birbirlerinden etkilendiğini anlayacak ancak renk vermeyeceklerdir.

Düğünde yaptığı sürprizin muhafazakar aileyi kızdırdığından, Alev bu yanlış anlamayı düzeltmeye çalışacak, ancak bu iyi niyetli çabası ona çok daha pahalıya patlayacaktır.”

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir