Kuruluş Osman'ın Yeni Oyuncusu Belli Oldu! Hangi Karakteri Oynayacak?

0

ATV dizisi Kuruluş Osman’a geçen isim büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide yeni gelişmeler yaşanıyor. Öyle ki dizide kimin oynayacağını duyunca şaşırabilirsiniz. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri neler beklemekte? Kuruluş Osman’ı yakından takip edenler için güzel gelişmeler yaşanacak.

Deniz Barut Diziye Katıldı!

Deniz Barut, öncesinde Destan dizisinde oynamıştı. Şimdi ise kendisinin Kuruluş Osman’a dahil olduğu bilgisi iletildi. Tüm bunlarla birlikte oyuncunun İsmihan Sultan karakterine hayat  vereceğini öğrendik. ATV dizisinde Burak Özçivit’e eşlik edecek oyuncu hakkında şu anlık bunları biliyoruz.

Kuruluş Osman 104. Bölümde Neler Oldu?

Kuruluş Osman dizisinin 104. bölümünde yaşananlar aşağıda paylaşılmıştır. Güncel detayları sizlere iletiyoruz:
“Osman Bey’in yokluğunda Malhun Hatun postu boş bırakmaz. Görüş birliğiyle Osman Bey yerine posta Orhan Bey vekalet edecektir. Malhun Hatun, Orhan Bey’i dikkatli olması konusunda uyarır. Orhan Bey’in postta olması dengeleri nasıl değiştirecektir? Yenişehir’de kurulan Divan, tüm beyleri derin bir şaşkınlığa sürükler. Orhan Bey’in beyliğine diğer oba beylerinin tepkisi ne olacaktır? Bayındır Bey’in Orhan Bey için hazırladığı bir plan var mıdır? Düşman Yenişehir idaresinde zafiyet beklerken Orhan Bey, Malhun Hatun’un da desteğiyle düşmanları hayal kırıklığına uğratabilecek midir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir