Tozluyaka Dizisi Reytingleri İyice Tehlikede! Tozluyaka Bu Gidişle Final Yapar!

0

Tozluyaka dizisinin reytinglerindeki problem dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu Fox TV dizisi, iyice kan kaybetti. İzlenmeleri bu kadar düşen dizi hakkında bizleri başka neler beklemekte? Güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşıyor olacağız. 

Dizinin Reytingleri Düşüyor

Fox TV dizisi Tozluyaka’nın reytingleri iyice düşmekte. Dizinin sosyal medyadaki popülerliği de git gide azalıyor. Hal böyle olunca Fox TV’den yeni bir hamle gelebilir. Dolayısıyla son zamanlara damgasını vuran dizi ile ilgili bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Güncel detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tozluyaka Son Bölüm Özet

“Hastalık yalanının gerçeğe dönüşmesi Kenan için büyük yıkımdır. Korkuları, öfkesi gün yüzüne çıkmıştır ve panik haldedir. Etrafındaki herkesi de müthiş etkisi altına almıştır. Hastalığının bir çaresi vardır ve bunun için birileri bedel ödemek zorundadır.
Çağrı ile Zeyno’nun ilişkisine karşı çıkan Arap ve Ali’ye en büyük tepkiyi Mavi ve Duru gösterirken yanlış anlaşılmalarla örülü bir duruma düşerler.
Kırgınlıkların, korkuların, öfkelerin arasında kalan çocuklar ve aileleri… Sonu kimileri için mutlu sonla biterken; kimileri içinse hayatlarını değiştirecek seçimlere zorlanacakları büyük bir kararla neticelenir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir