Kardeşlerim'e Yeni Katılan Oyunculardan Önemli Açıklamalar!

0

Kardeşlerim dizisine yeni katılan oyuncular büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide bizleri neler beklemekte? ATV dizisine dahil olan oyuncuların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bu gelişme sonrasında çeşitli ifadelere yer verilecek. Öte yandan bilinmeyenler de yanıt bulacak.

Oyuncular Diziden Çok Memnun!

Kardeşlerim’e  yeni katılan Nazlı Çetin, Leyla karakterine hayat veriyor. Yaptığı açıklamada “Yeni dahil oldum ama çok heyecanlı hissediyorum ve hiç ayrı hissetmememe sebep oldular hem ekip hem de oyuncu arkadaşlarım. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda benim içinde gurur verici bir olay.” ifadesine yer verdi.

Sarp karakteri ile adından söz ettiren Atakan Özkaya ise “Ben de bu heyecanı yeni yaşamaya başladım, çok mutluyum. Daha nice milyonlara, çok mutluyuz, çok güzel çalışıyoruz. Herkese teşekkür ederim” açıklaması ile gündeme geldi.

Afra karakterini canlandıran Ecem Sena Bayır, oldukça memnun olduğunu belirterek “Mutluyum, çok iyiyim herkes çok tatlı zaten. Kendimi hiç kötü hissetmedim geldiğimde de herkes çok arkadaş canlısı, mutluyum yani. 4 milyon olmuşuz, hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir