Dokuz Oğuz Dizisi Oyuncu Kadrosu Güncellendi!

0

Dokuz Oğuz dizisine kim katılacak merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öte yandan diziye dair bizleri neler bekliyor? Fox TV dizisi üzerindeki hazırlık devam ederken bir yandan da çeşitli sorular soruldu. Oyuncu kadrosu güncellendi ve izleyiciler dizinin bir an önce başlamasını istiyor.

Dokuz Oğuz’da Kimler Oynayacak?

Dokuz Oğuz dizisine katılan Kubilay Aka, Yasemin Allen, Dağhan Külegeç ve Deniz Işın’ın yanı sıra farklı isimler de diziye dahil oldu. Öyle ki sevilen yapımla ilgili bilinmeyenlere de yer verilecek. Dizinin konusundan yayın tarihine kadar çok fazla soru soruluyor. Güncel olarak bizleri başka neler beklemektedir?

Dokuz Oğuz’a Yeni İsimler!

Dizide oyuncu kadrosu güncellendi ve herkes şok oldu kaldı. Güncel olarak dizide bizleri başka nelerin beklediği de yanıt buluyor. Son zamanlara damgasını vuran yapım başta olmak üzere bilinmeyenler açıklanacak. Diziye katılan oyuncular duyuruldu. Dizinin kadrosuna Volkan Keskin Timur rolüyle katıldı. Ekibe Serhan Onat “Boran” rolüyle dahil oldu. Dizide Rami Narin “Yiğit” karakterine hayat verecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir