Aldatmak Oyuncusu Diziden Ayrılacak! Başroldeki Usta İsim Neden Veda Ediyor?

0

ATV’deki Aldatmak oyuncusu büyük ses getirecek. Öyle ki diziden ayrılacak olmasından ötürü ekranlara veda edeceği vurgulanıyor. Ünlü ismin neden ayrılacağıyla ilgili çeşitli ifadelere yer verildi.  Yine de gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran diziye ilişkin bilinmeyenler aktarıldı.

Ercan Kesal Diziden Gidecek

Ali Sezai Okuyan karakteri ile adından söz ettiren Ercan Kesal, diziden ayrılmak üzere. Ünlü oyuncunun ekranlara veda edeceği haberinden sonra çeşitli gelişmeler yaşandı. Dolayısıyla güncel olarak bizleri neler bekliyor ve ne gibi olaylar yaşanacak yeni bölümde öğreneceğiz. Aldatmak dizisinde neler oluyor?

Aldatmak Son Bölüm Özeti

Oylum, olanlardan sonra hala kendisine karşı soğuk davranan Tolga’nın gönlünü almak için harekete geçer. Ancak kendini affettirmesi gereken tek insan Tolga değildir. Kendi çıkarı için Oylum’u ateşe atan Tarık, Güzide’yle aralarının daha da açılmasına sebep olacaktır. New York yolculuğu öncesi her şeyi yoluna koymaya çalışan Oylum’un hayatında yeni dertler kendini belli etmeye başlamaktadır.

Ozan, beklenmedik kariyer fırsatı ile birlikte gelen maddi güçle özgüven tazeler. Ozan herkese kendini ispatladığını düşünürken, Güzide gerçek olamayacak kadar güzel bu habere şüpheyle yaklaşmaktadır

 

Aldatmak Oyuncuları

Vahide Perçin,

 

Ercan Kesal

 

Mustafa Uğurlu

 

Cem Bender,

 

Yusuf Çim,

 

Caner Şahin,

 

Feyza Sevil Güngör,

 

Asena Girişken,

 

Cem Sürgit,

 

Meltem Baytok,

 

Hatice Deniz,

 

Burcu Söyler,

 

Merve Altınkaya,

 

Kerem Müsligil

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir