Benzin ve Motorine 10. Zamdan Sonra İndirim Geldi!

0

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Güncel fiyat listesine göz attığımızda çeşitli detaylar ile karşılaştık. Öyle ki benzin ve motorindeki son durum dikkat çekecek. Sizler de araç sahibiyseniz ve fiyat listesini merak ediyorsanız aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz ve akaryakıttaki fiyat durumunu açıklıyoruz.

Akaryakıtta Son Durum Nedir?

Brent varil petrol fiyatı geçtiğimiz günlerde ucuzlamıştı. Fiyat düşüşü elbette pompaya da yansıdı. Ancak şimdi nasıl bir gelişme yaşandığı merak ediliyor. Düzenli olarak değişen ödemelerden ötürü bu soruların sorulduğu bilinmekte. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu gelişmenin yanı sıra güncel fiyat listesi paylaşıldı.

Akaryakıtta Güncel Fiyatlar

İstanbul

 

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 21,93 TL

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 24,84 TL

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 21,92 TL

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 24,83 TL

Ankara

 

Benzin fiyatı: 22,07 TL

Motorin fiyatı: 24,94 TL

İzmir

 

Benzin fiyatı: 22,07 TL

Motorin fiyatı: 24,98 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir