Yasak Elma Dizisi Neden Yayınlanmadı? Dizi Bir Anda Yayın Akışından Kaldırıldı!

0

Fox TV dizisi Yasak Elma’daki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Sevilen yapımla ilgili çeşitli ifadelere yer verilecek. Dizinin bir anda yayın akışından kaldırılması dikkat çekti. Son zamanlara damgasını vuran yapımda başrol oyuncu ayrılığı mı yaşanacak? Bu gelişmelerle birlikte izleyiciler şok üstüne şok yaşayabilir.

Yasak Elma Dizisi Bu Hafta Yok!

Yasak Elma, normal şartlar altında 155. bölümü ile ekrana gelecekti. Ancak son gelişmelerle beraber Beyoğlu İstiklal Caddesi patlamasından ötürü yas amacıyla bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak. İzleyiciler bu duyarlı davranış için yapımcı şirkete teşekkürlerini iletti. Sosyal medyada da dizi için olumlu yorumlarda bulunuldu.

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Yasak Elma’nın son bölümü oldukça hararetli geçmişti. İzleyiciler yaşananlara bir türlü anlam veremedi. Yine de sevilen yapım reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İşte son bölümde yaşananlar:

“Yıldız, Doğan ve Ender’den aldığı darbeden sonra intikam planlarını devreye sokar ve Doğan’la Ender’e hayatı zehir eder. Herkesin Yıldız’dan beklediğini yapmayarak akıllıca bir ters köşeyle Doğan ve Ender’i şoke eder.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir