ÖTV İndirimi Beklerken Sıfır Araçlara Zam Geldi!

0

Sıfır otomobil fiyatlarındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki güncel detaylarla birlikte bizleri nelerin beklediği açıklanacak. Sıfır araç fiyatlarındaki son durum ve dahası hakkında bilgi vereceğiz. Sıfır otomobil satın alacaksanız yeni zam geldiğini belirtelim.

Kasım Ayında 2. Zam!

Sıfır araçlarda Kasım ayında ikinci defa zam geldi. Bu durumla birlikte araç satın almak isteyenler büyük şok yaşadı. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran bu durum neticesinde ÖTV matrah indirimi ne zaman gelir merak ediliyor.

Bakan Nebati Açıklamıştı!

Bakan Nebati, ÖTV matrah düzenlemesiyle ilgili bir adım atılacağından söz etmişti. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte çeşitli sorular da yanıt bulmuştu. Şimdi ise nasıl bir adım atılacağı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte bilinmeyenler de yanıt bulacağa benziyor.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir