Teşkilat Dizisi Yeni Sezonunda Bir İsim Daha Gitti!

0

Teşkilat dizisinin yeni sezonuyla ilgili bilgiler verildi. Yeni sezonda hangi oyuncunun ayrılacağı soruluyordu. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü oyuncu için yolların ayrıldığı belirtiliyor. Peki ya dizide kimin ayrıldığı belli oldu mu? TRT 1 dizisi Teşkilat’taki bu gelişme sonrasında izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak.

Helen Diziden Ayrılıyor!

Deniz Baysal Yurtcu, Murat Yıldırım, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Seren Deniz Yalçın ve Yunus Emre Yıldırımer’in oynadığı diziden ayrılacak isim belli oldu. Helen karakteri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Seren Deniz Yalçın’ın ayrılacağı belirtildi. Kendisi  yeni bölümden itibaren dizide yer almayabilir.

Resmi Açıklama Yapılmadı

Öte yandan oyuncunun dizide kalabileceği ihtimali üzerine de duruluyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Şimdilik tek bildiğimiz ünlü oyuncunun dizide bir süre daha kalacağı. Ancak güncel detaylar paylaşıldığı vakit sizlere bu noktada bilgi vermeye devam edeceğiz.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir