Şevket Çoruh'un Yeni Dizisi Belli Oldu! Netflix Dizisinde Başrol Oynayacak!

0

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar’dan ayrılarak gündeme gelmişti. Başarılı oyuncunun hangi dizide oynayacağı merak ediliyordu. Yapılan son açıklamalarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel olarak ünlü ismin oynayacağı diziye dair bilgiler iletildi. Netflix dizisinde başrol oynayacağı belirtildi.

Arka Sokaklar’a Veda Etmişti

Şevket Çoruh, yaptığı açıklamada diziden ayrıldığını duyurmuş ve “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler” ifadesine yer vermişti.

Sıcak Kafa Dizisi Başlıyor!

Netflix’te yayınlanması beklenen Sıcak Kafa dizisiyle ilgili güncel gelişmeler aktarılacak. Öte yandan bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak gibi gözüküyor. Bilim kurgu dizisinde Şevket Çoruh’un yanı sıra Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi ve Cüneyt Uzunlar oynayacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir