Alparslan Büyük Selçuklu Reytingleri Kazanmak İçin Tüm Hünerlerini Ortaya Koyacaklar!

0

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni bölümünde çeşitli detaylara yer veriliyor. Öyle ki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran diziye dair bilinmeyenleri aktaracağız. Son zamanlara dair çeşitli ifadeler gündem oldu. Artuk ve Atsız’ın kurtarılıp kurtarılamayacağı merak edilmeye başlandı. Alparslan önemli bir hamle yaparak ikiliyi kurtarabilecek mi?

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Sabbah ve Mitras, Baturalp ve Başulu ile birlikte Sencer ve Tapar’ı da tuzağa düşürmüştür. Selçuklulara altın darbeyi sonunda vurabileceklerini düşünen Sabbah ve Mitras, karşılarında birden Melikşah’ı bulmuştur. İki taraf arasında yaşanacak mücadele sonucunda taraflar önemli bir yara alacaktır. Melikşah, sonunda Sabbah ve Mitras’ı ortadan kaldırmayı başarabilecek midir?

Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürmeye kararlı olan Baturalp, yaşadığı bu tuzak sonucunda kardeşiyle birlikte gitmekte hala ısrarcı olacak mıdır? Melikşah ile Baturalp arasındaki yüzleşmede neler yaşanacaktır? Melikşah’ın Başulu’ya karşı olan duyguları, saraydaki düzeni nasıl etkileyecektir?

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir