Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden Ayrılacak Güzel Oyuncu Herkesi Şaşırttı

0

ATV’deki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden hangi oyuncunun ayrılacağı soruluyor. Gelinen noktada bizleri bekleyen detaylar ve çok daha fazlasına değineceğiz. Özellikle de bilinmeyenlere yer verilecek. Dizide yer alan ve başrolde oynayan ünlü isimle ilgili çeşitli ifadeler hakkında konuşuldu. Öyle ki dizideki son durumu aktaracağız.

Diziden Ayrılacak İsim Belli Oldu!

İddialar doğrultusunda Pelin Akil’in diziye veda etmesi bekleniyor. Peki ya bizleri başka hangi gelişmeler beklemekte? Güncel olarak çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Pelin Akil’in ayrılacağı yönündeki iddialar fazlasıyla baskın. Bu nedenle dikkatleri üzerine çektiği belirtiliyor.

Dizide Kimler Oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oynayan oyuncular ve hayat verdikleri karakterler aşağıda belirtilmiştir:
Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan)
Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir