Erşan Kuneri 2.Sezon Detaylarını Nilperi Şahinkaya Açıkladı!

0

Nilperi Şahinkaya, son zamanlarda oynadığı oyun ile adından söz ettiriyor. Tiyatro dünyasına da adım atan ünlü isim, dizi ve filmlerin haricinde tiyatroda da farkını ortaya koymakta. Öte yandan kendisinin Cem Yılmaz’ın yazıp oynadığı Erşan Kuneri dizisinde de rol aldığı bilinmekte. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak.

Önemli Açıklamalarda Bulundu

Nilperi Şahinkaya, yaptığı açıklamada “Oyun da çok güzel gidiyor. Tepkiler iyi. Bu sezon için yaptığımız bir oyundu. Yorumları deli gibi takip ediyorum ve genellikle beğeniyorlar.” ifadesine yer verdi ve oynadığı oyun ile ilgili olumlu yorumlarda bulundu. Sonrasında ise kendisine Erşan Kuneri’ye dair sorular soruldu.

Erşan Kuneri Ne Zaman Çekilecek?

Erşan Kuneri dizisinin ne zaman çekileceğine yönelik açıklamada da bulunan Nilperi Şahinkaya, bu noktada önemli açıklamalara yer verdi. Öyle ki bizleri hangi gelişmelerin bekleyeceği tek tek yanıt bulacak gibi gözüküyor:

“Erşan Kuneri’nin çekimlerine inşallah önümüzdeki yaz başlatacağız. Yazın 2 ayda çekilir, ondan sonraki yıl da yayınlanır diye düşünüyorum.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir