Gönül Dağı Oyuncusun Yeni Diziye Geçti! TRT Hayal Kırıklığı Yaşadı

0

Gönül Dağı oyuncusundan gelen yeni dizi haberi büyük ses getirecek. Peki güncel olarak bizi başka neler beklemekte? Ünlü ismin katıldığı yeni dizi ile ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öte yandan Gülsim Ali İlhan ile ilgili bilinmeyenlere yer vereceğiz. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isimle ilgili son gelişmeler şaşırtacağa benziyor.

Oyuncu Herkesi Şaşırttı!

Gönül Dağı’nda Dilek karakteri ile gündem olan Gülsim Ali İlhan, sevilen yapımdan ayrılarak şaşırtmıştı. Gelinen noktada kendisinin farklı bir dizide yer alacak olması da büyük ses getirdi. Dolayısıyla Avcı dizisinde başrol partnerinin kim olacağı soruluyor.

Uğur Güneş ile Oynayacak

Gülsim Ali İlhan’ın dizideki partneri Uğur Güneş olacak. Bu gelişmenin hemen ardından bizleri güncel olarak nelerin beklediğinden de söz edeceğiz. Son zamanlara damgasını vuran ikilinin senaryoda nasıl bir karakter ile karşımıza çıkacağına yönelik bilgiler de yerini alacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir