Gecenin Ucunda Dizisinde Macide Tüm Her Şeyi Öğrendi! Sonuçlar Hiçte İyi Olmayacak!

0

Star TV dizisi Gecenin Ucunda’da yaşananlar gözler önüne serildi. Öyle ki Macide’nin Kazım’nı mektubunu okumasıyla birlikte her şey açığa çıkacak. Macide büyük şok yaşıyor. Peki ya dizinin yeni bölüm fragmanında bizleri neler bekliyor? Söz konusu detaylarla birlikte bilinmeyenleri aktaracağız. Dolayısıyla dizideki güncel gelişmeler tek tek yanıt bulacak.

Macide Sırrı Öğrendi!

Macide’nin sırrı öğrenmesiyle birlikte dizide bambaşka olaylar yaşanabilir. Bu nedenle bizleri nelerin bekleyeceği ise en kısa sürede yanıt bulacak gibi gözüküyor. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte. Bakalım bizleri başka hangi detaylar karşılayacak. Star TV dizisi, heyecanlı bir şekilde yayın hayatına devam etmekte. Başrollerde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül oynuyor.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

“Macide, Işık Ailesi’nden uzak durmakta kararlıdır fakat Handan’ın yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenince Kazım’la baş başa bir yolculuğa çıkar. Maceralı yolculuğun sonunda Kazım’ın kendisi hakkındaki gerçek hislerini öğrenen Macide şok olur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir