Kuruluş Osman Reytingleri İyice Yerlerde! Dizinin Eski Halinden Eser Kalmamış!

0

Kuruluş Osman dizisi reytinglerine dair çeşitli ifadelere yer verilmekte. Öyle ki güncel olarak neler biliyoruz? Burak Özçivit ve bu sezon diziye dahil olan birkaç ismin başrolde oynadığı dizi ile ilgili bilinmeyenleri anlatacağız. Öte yandan bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. ATV dizisindeki güncel gelişmeler başta olmak üzere çeşitli detaylar yanıt bulacağa benziyor.

Reytingleri Çok Düştü

Kuruluş Osman dizisinde bizleri neler beklemekte? Güncel gelişmelere bakacak olursak reytingler bir hayli düştü ancak yine de zirvedeki yerini koruyor. Yalnızca eski çift haneli reyting sonuçlarından eser kalmamış gibi gözüküyor. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği tek tek yanıt bulacak.

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

“Olof sonunda hain planını devreye sokar… Osman Bey Konstantiniyye’den dönerken ona pusu kurulacaktır. Osman Bey, Olof ve Frigg’in kurduğu bu tuzaktan kurtulacak mı? Osman Bey düştüğü bu cendereden nasıl çıkacaktır? Osman Bey, oğulları Alaeddin ve Orhan’ın kaçırılmasının, Öktem Bey’e atılan iftiranın büyük bir oyunun parçası olduğunun farkındadır. Osman Bey işin iç yüzünü çözmek için nasıl hamleler yapacaktır? Bütün oklar Ofelya’yı göstermektedir, Osman Bey bu konuda ne yapacaktır? Öte yandan İmparator Andronikos, Olof’a Osman Bey’i ve kızı Ofelya ve öldürme talimatı verir. İmparator Andronikos, Osman Bey ile yaptığı sulh anlaşmasını bozup kendisini ölümden kurtaran Osman Bey’e ihanet mi edecek? Osman Bey, kendisine kurulan büyük oyunu bozmak için harekete geçer. Osman Bey’in hamlesi ne olacaktır? Yenişehir’de Prens Kantakuzenos’u ağırlayan Osman Bey, onu yakınında tutmak isteyerek ne amaçlamaktadır?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir