Hayat Bugün Dizisi Güzel Gidiyor! Reytinglerde Kasaba Doktoru'nu Geçti mi?

0

Hayat Bugün dizisine dair merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Show TV dizisine ilişkin bilgiler verildi. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan yapıma dair neler biliyoruz? Öyle ki diziyi yakından takip ediyorsanız reyting durumunu açıklayalım.

Kasaba Doktoru ile Rekabet İçerisinde!

Hayat Bugün dizisi, Kasaba Doktoru ile rekabet içerisine girdi. Dolayısıyla dizideki bu gelişme ile birlikte neler yaşanıyor? Hali hazırda Kasaba Doktoru’nun bir tık daha önde olduğu belirtiliyor. Ancak gelinen noktada Hayat Bugün dizisinin henüz yeni olduğunu da belirtelim. Dolayısıyla zamanla neler yaşanacağı yanıt bulacaktır.

Hayat Bugün Dizisi Son Bölüm Özet

Barış kanser olduğu gerçeğiyle yüzleşmiştir ancak bu hastalığın onu yavaşlatmasına asla izin vermeyecektir! Hastaneyi baştan yaratmaya, dönüştürmeye tam gaz devam eder, bu da onu Suzan’la karşı karşıya getirir. Öte yandan hastaneye gelen ve “kırık kalp sendromu” olan bir hasta Derin ve Aras’a hem ilişkilerini hem inançlarını sorgulatırken, Ali Haydar ve Andaç bir çocuk hasta için tüm şartları zorlar ve hastane sınırları dışına bile çıkarlar. Finalde, tüm hastane üzücü bir şiddet olayıyla sarsılırken eski eşi Gizem’in dans gösterisine giden Barış’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir