Oryantal Didem'den İbrahim Tatlıses'e Tepki! İbrahim Tatlıses Oryantal Didemi Tiye Almadı!

0

Oryantal Didem’den gelen açıklama ile birlikte herkes şok oldu kaldı. Çünkü kimse bu detayları beklemiyordu. Dolayısıyla güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız. Kınalı’dan gelen açıklama sonrasında İbrahim Tatlıses cephesinden bir açıklama gelecek mi göreceğiz.

İbrahim Tatlıses’e Sitem Etti!

Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses için çeşitli ifadelere yer verdi. Açıklamasında “İbrahim Tatlıses’e yeni şarkımı dinlettim. Kendisi beğendi. Ancak İbrahim Bey’in yeni şarkımı paylaşmasını beklerdim. Dostunuzu düşmanınızı böyle günlerde tanıyorsunuz. Canı sağ olsun. İbrahim Tatlıses benim düşmanım değil” değil. Şarkı konusundaki iddiasını ortaya koyan Kınalı, “Sanat camiasından kimsenin desteğini görmedim. Her şeye rağmen bir Ajda Pekkan olacağım” ifadesini kullandı.

Tatlıses’ten Açıklama Yok!

İbrahim Tatlıses’ten konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Sosyal medyadan ya da televizyon ekranlarından bir açıklama yapılması muhtemel gözüküyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir