Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Hababam Sınıfı Oyuncusu Katılacak!

0

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ortaya çıkıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bilgilerle birlikte bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Öte yandan Show TV dizisine dair bizleri neler beklemekte? Oyuncu kadrosuna katılan ismi duyduğunuzda sizler de şaşıracaksınız. Hababam Sınıfı kadrosunda yer alan efsane oyuncu, dizideki yerini aldı. Peki ya diziye hangi oyuncu katıldı?

Hayta İsmail Dizide Oynayacak

Hababam Sınıfı’nda Hayta İsmail karakteri ile adından söz ettiren Ahmet Arıman, farkını iyice ortaya koyuyor. Gelinen noktada bizleri başka hangi gelişmeler beklemekte? Oyuncunun dizide Tayfun Hoca karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Oyuncu Kadrosu Genişledi

Ahmet Arıman’ın diziye katılmasıyla birlikte çeşitli detaylar yanıt buluyor. Diziye katılan oyuncudan sonra genel olarak dizide  Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş,Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç’ın oynadığını söyleyebiliriz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir