Yeni Evli Çift Seda Sayan ve Çağlar Ökten Şimdiden Kavga Etmeye mi Başladı?

0

Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında olduğu iddia edilen kavgaya dair detaylar paylaşıldı. İkilinin evde tartışmasından ötürü cam çerçeve indiği belirtildi. Ancak ünlü isim canlı yayına bağlanarak her şeyi anlattı?

Gerçekten Kavga mı Ettiler?

Seda Sayan, magazin programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü isimden gelen açıklamada “Hatay dönüşü valiz açarken cam patladığını fark ettik, Çağlar’ı çağırdım, koca balkon camı. Sabah kadına dedik, o da hafta sonu gelmedi. Arkadaşların evine gittik, sizden mesaj geldi. Kahkaha attım ben hatta, nazar dedik ama içime bir kurt düştü. Gece eve döndük, barikat deyince kafama takıldı, 34. kattayız. Neyse, sabah kadına dedik böyle bir durum var. Kadın beni aşağıdan aradılar, camınız kırıldıysa barikat kuralım demişler. Resepsiyona da sordum. Sonra öğrendik oraya dışarıdan asansör kuruluyor, cam kırılıyor. Onlar da Seda Sayan deyip korktular söylemediler. Güvenlik zafiyeti var, evde cam patlıyor biz bunu magazinden öğreniyoruz. Bu olayı büyüteceğim, yönetime de söyledim.”

Sevenleri Rahat Nefes Aldı

İddiaların asılsız çıkması sonrasında ünlü ismin sevenleri rahat bir nefes aldı. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Gelinen noktada bizleri başka neler bekliyor yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir