Çalışanlara Yönelik Promosyon Ödemelerinin İptal Kararı Çıktı! Çalışanlar İsyan Etti!

0

Çalışanlara yönelik promosyon ödemelerindeki son durum gözler önüne seriliyor. Yalova Belediyesi şirketi Personel A.Ş ile banka arasındaki görüşmenin neticelendirilmemesi sonrasında ihalenin tekrardan açılacağı vurgulandı. Promosyon ödemelerinin iptal olmasına ilişkin yeniden 3 yıllık sözleşme için 18 Ekim Salı günü saat 11.00’de Belediye Meclis Salonu’nda ihale yapılacak. Belediye başkanından gelen açıklamalar ise gözler önüne serildi.

Personel Yararına Hareket Edildi

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’dan gelen açıklamada, sözleşme iptalinin promosyon ödemeleri için yapılan anlaşmanın bitimine 19 ay kala gerçekleşmesine ilişkin personel yararına bir hamlede bulunduklarını belirtti. Dolayısıyla bu açıklama neticesinde çeşitli detaylara da yer verildi.

Ekonomik Koşullar Sebep Gösterildi

Ekonomik koşullara vurgu yapıldı ve bu noktada “Ekonomik koşulların değişmesi nedeniyle banka ile rakamın güncellenmesi için görüşmeler yaptık. Ancak bizleri tatmin eden bir rakam ortaya çıkmadı. Sözleşmenin bitimine 19 ay olmasına rağmen personelimizin yararına olacak şekilde sözleşmeyi fesih etme kararı aldık. 18 Ekim Salı günü için tüm bankalara davette bulunduk. 3 yıllık, Personel AŞ bünyesinde yer alan 744 personelimizi kapsayan yeni bir maaş sözleşmesi için ihale gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki personellerimizi mutlu edecek yeni bir promosyon anlaşması imzalayacağız. Kadrolu personellerimiz ve memurlarımız içinde görüşmelerimiz devam ediyor. Personellerimizin refahı ve iyiliğine olan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” açıklaması gerçekleşti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir