Duy Beni Dizisinde Son Çırpınışlar! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

0

Star TV dizisi Duy Beni ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapıma dair neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundaki ayrılıklardan sonra artık dizinin finale doğru adım attığı düşünülüyor. Rakiplerinin daha yüksek reytingler elde etmesi ise izleyicileri şaşırttı.

Duy Beni Bitecek mi?

Duy Beni dizisi final yapacak mı merak ediliyor. Bu noktada bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Öte yandan diziye dair güncel gelişmeler de yanıt bulmakta. Söz konusu detaylar ışığında oyuncu kadrosundaki azalmanın bedeli reytinglerle mi ödeniyor bilinmemekte. Dizinin birkaç hafta içerisinde final yapma ihtimali bulunuyor. Tüm bu detaylar ışığında izleyicilerden konuyla ilgili eleştiril paylaşımlar gelmekte. Sosyal medya bu haber üzerine çalkalandı. Çünkü kimse Duy Beni’nin bu kadar erken biteceğini tahmin etmiyordu.

Yalı Çapkını Herkesi Geçti

Öte yandan Yalı Çapkını dizisinin yükselmesi ise gözden kaçmadı. Duy Beni dizisi bu konuda biraz geride kaldı. Dolayısıyla Star TV daha fazla zaman kaybetmek istemiyor. Bu nedenle dizinin final yapması gibi bir ihtimal gözler önüne serildi. Peki ya söz konusu yapım ne zaman final yapacak? Bu noktada henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir