Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde Kadın Oyuncular Olmasa Halleri Perişandı!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, dikkatleri üzerine çekiyor. Öte yandan dizide yaşanan olaylarla birlikte çeşitli bilgiler de yanıt buldu. Öyle ki dizide erkek oyuncular kadar kadın oyuncular da büyük öneme sahip. Dizide öyle isimler bulunuyor ki görünce şok olacaksınız. Söz konusu detaylar ve çok daha fazlası ortaya çıkacak.

Kadın Oyuncuların Payı Büyük

Dizide kadın oyuncuların böylesine başarılı olması dikkat çekiyor. Diziye olan etkileri oldukça fazla Ebru Özkan, Pelin Akil, Gülenay Kalkan, Işıl Yücesoy, Mine Derman, Pelin Uluksar ve Burcu Binici’nin rol aldığı dizide gidişat oldukça iyi gözüküyor. Öte yandan diziye dair başka neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapımdaki güncel detaylar ve dahası ortaya çıkacak.

Oyuncudan Açıklama Geldi

Pelin Uluksar, yaptığı açıklamada “Biz aile olarak gerçekten her kadın çok güçlü, her kadının kendine has, ciddi ve derin bir hikayesi var. Bu kadınlar gerçekten çok güçlüler ve bunu gösteriyorlar. Seyirci de bunu görecek.” ifadesine yer verdi. Dizideki ortama da değindi ve yakın zamanda bambaşkba gelişmelere imza atılacağını duyurdu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir