Deprem Sonrası Fırsatçılar İşbaşında! İlk İşleri Fiyatları Yükseltmek Oldu!

0

Dün tam 10 ilde meydana gelen deprem sonrası bazı işletmeler ve firmalar depremi fırsat bilerek fiyatlarda değişikliğe gitti.

 

Dün sabah saatler 04.17’yi gösterdiğinde Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Kilis, Malatya, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Diyarbakır illeri 7,7 büyüklüğündeki depremle sallandı ve depremin bilançosu çok ağır şekilde gelmeye devam ediyor. Deprem sonrası Türkiye’de seferberlik ilan edilmiş, arama kurtarma çalışmalarıyla beraber yardım kampanyaları da başlatılmıştı. Ancak ne yazık ki depremi fırsat bilen bazı işletmelerle firmaların fiyatlarda değişikliğe gitmesi dikkat çekti. Bu işyerleri; otobüs firmaları ve battaniye gibi ev eşyaları satan işletmeler oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ise depremi fırsat bilip fahiş fiyat artışına giden otobüs firmaları ile ev eşyası satan işletmeler hakkında inceleme başlattı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir