Ölü ve Yaralı Sayısı Artıyor! Türkiye Depreminde Son Bilanço!

0

Türkiye depreminde son durumla ilgili bilanço verildi. 7,4 şiddetindeki depremden sonra tam 10 şehirde arama kurtarma çalışmaları devam ederken ölü ve yaralı sayısında artışlar oluyor. Şu an için kaç bina yıkıldı, kaç ölü ve kaç yaralı var?

 

Türkiye’de tam 10 şehirde (Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Kilis, Malatya, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Diyarbakır) çok şiddetli deprem meydana geldi. Türkiye’de seferberlik ilan edildi. Afet ve Acil Durum Yönetiminden (AFAD) yapılan açıklamada depremin seviyesinin 4. seviye olduğu bildirildi. 7,4 şiddetindeki deprem hakkında son durum şöyle…

Ölü ve Yaralı Sayısı

Türkiye’yi vuran depremle ilgili son dakika açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Toplam 284 can kaybı, 2323 yaralı ve 1710 yıkılan bina var” ifadelerine yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir