Yalı Çapkını: Cuma Akşamlarının En Çok İzlenen Dizisi Olmaya Devam Ediyor

0

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. 20. bölümüyle 3 Şubat Cuma akşamının en çok izlenen dizisi olarak hem Total, hem AB, hem de ABC1 kategorilerinde birinci sırada yer aldı.

Dizide, Kazım’ın vurulduğu haberi alındıktan sonra soluğu hastanede alan Seyran ve Korhan, Ferit ile Seyran arasındaki gerginliğin azalmasına sebep oldu. Kazım evde tedavi edildikten sonra Seyran ve Ferit geceyi orada geçirdi. Halis Ağa ve Orhan tarafından suçlanan Abidin’i ise Suna teselli etti.

Olayın asılını öğrenmek isteyen Halis Ağa, Ferit’den yardım isterken Seyran, Pelin’i kapı dışarı ederek herkesi şaşırttı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor bulunan dizide, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak ve Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı dizinin senaryosu Mehmet Barış Günger tarafından kaleme alınmıştır.

Her Cuma akşamı Star ekranlarında, yeni bölümleriyle “Yalı Çapkını” izleyicilerini bekliyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir