Kim Milyoner Olmak İster’de İlginç Anlar Yaşandı! 1 Milyonluk Soruya Giderken Bir Anda Çekilme Kararı Aldı!

0

Sinem Kobal ile evli olan Kenan İmirzalıoğlu, uzun süredir Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilginç anlar yaşadı. 1 milyon lira sorusuna emin adımlarla ilerleyen yarışmacı bir anda yarışmadan çekilme kararı aldı. Ayrıca aday sorunun cevabını doğru bilmektedir.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması yine heyecanlı anlara sahne oldu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara vuran Mert Ali Tahtalı, sorulara verdiği doğru cevaplar sayesinde 1 milyon liralık soruya çok yaklaştı.

Mert Ali Tahtalı isimli yarışmacı, hedefinin 200 bin liralık bir soru olduğunu belirtti. Soruları doğru yanıtlayarak amacına ulaşan yarışmacı, verdiği kararla herkesi şaşırttı.

Yarışmasının sonunda sormuş: “Osmanlı tarihinde neredeyse yüz yıl ile en uzun saltanat süren padişah hangisidir?” Soru ortaya çıktı. Çok düşündükten ve “Çok güzel soru”dan sonra Tahtalı bir anda yarışmadan çekilme kararı aldı.

“MİLYON MİLYON SORU AÇACAKSINIZ”

Yarışmacıya “Biraz hatırlarsam milyon dolarlık sorunun peşine düşeceğim” diyen İmirzalıoğlu, “400 bin liralık soru, doğru cevap verdiyseniz son soruyu o Milyon dolarlık soruyu açacaksınız. Hepimizi çok üzeceksin.”

Yarışmacı bir süre düşündükten sonra yarışmadan çekilmek istediğini söyledi.

Yarışmadan çekilen yarışmacı “A-Mehmed” seçeneğini tercih etti. Yarışmadan çekilen yarışmacı, doğru cevabı bilmesine rağmen çekilmesinin ardından üzüntü yaşadı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir