Cansu Dere'nin Evi Yandı! Cansu Dere ve Kedilerinin Sağlık Durumu Nedir?

0

Cansu Dere’nin İstanbul’daki evinde elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Ünlü oyuncunun menajeri, “Her şey yolunda. Hiçbir abartı yok” dedi.

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere paniğe kapıldı. Evinde yangın çıkan ünlü oyuncu, tedirgin dakikalar geçirdikten sonra içeride kalan kedilerinin sesini duyunca üzüldü.

Oyuncu Cansu Dere’nin dün gece evinde yangın çıktı. Yangında herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmazken, oyuncu açıklamalarda bulundu.

Dere, yangının yatak odası kısmından çıktığını söyleyerek nedenini de açıkladı. Yangının ardından ekiple birlikte olaya müdahale edilirken Cansu Dere de açıklama yaptı.

KEDİLER MUMLARI DEVİRMİŞ OLABİLİR

Ünlü oyuncu, evinin yatak odası alanında mumların yakıldığını, kedilerinin mumları devirmiş olabileceğini ve yangının bu nedenle çıkmış olabileceğini ortaya çıkardı. Sabah’tan gelen haberin ardından; Cansu Dere sözlerini şöyle sürdürdü:

“İçerideki kediler dumandan etkilendi. Şu anda sağlık durumu hakkında net bir bilgi yok.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir