Kuruluş Osman'da Hakan Yılmaz'ın Vedası Ortaya Çıktı! Oyuncu Neden Bir Anda Gitti?

0

ATV dizisi Kuruluş Osman’dan ayrılan ünlü oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncusu Hakan Yılmaz, bir süredir dizide oynuyordu. Öyle ki sergilediği performans ile dizinin vazgeçilmezleri arasına girdi. Şimdi ise kendisinin veda paylaşımıyla birlikte izleyicileri hüzünlendirdi.

Oyuncu Diziye Veda Etti!

Kuruluş Osman’da Hakan Yılmaz’ın vedası izleyicileri hüzünlendirdi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ‘Bana zamanda yolculuk yaptıran bu güzel projede, başta oyuncu arkadaşlarıma, Bozdağ Filme, yönetmenlerimize, teknik ve yapım ekibine çok teşekkür ederim. Tüm ekibe güzel yolculuklar diliyorum’ dedi.

Roma Komutanı Kantakuzenos’u Canlandırıyordu

Hakan Yılmaz’ın Roma Komutanı Kantakuzenos karakteri ile nam saldığını belirtelim. Dizinin etkili isimlerinden biri haline gelmişti. Şimdi ise kendisinin ayrılması büyük ses getireceğe benziyor. Gelinen noktada dizinin hikayesi değişecek mi belli olacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir