Müge Anlı'da 18 Yaşındaki Hilal Manevi Babam Dediği Adama Kaçtı!

0

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 18 yaşındaki Hilal’in 50 yaşındaki manevi babam diye  isimlendirdiği birine kaçması dikkat çekti. Süleyman için manevi baba dedikten sonra birlikte kalpli fotoğraflar paylaştıkları öğrenildi.

Manevi Babalık Bu mu?

Hilal  ‘’Babamın şimdi mi babalık yapası geldi? Süleyman’a kaçmadım. Süleyman’ın yanında güvendeyim. Babam bana babalık yapmadı, bende baba arayışına girdim. Süleyman benim manevi babam. Ailemle görüşmek istemiyorum. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Gayet aklım başım yerinde.” ifadesine yer vermişti. Ancak üfürükçü olduğu belirtilen biri ile birliktelik yaşadığı öğrenildi.

Müge Anlı Tepki Gösterdi!

Müge Anlı ise yaşananlara tepki gösterdi ve “böyle manevi babalık mı olur” diye sitemde bulundu. Olayla ilgili nasıl bir gelişme yaşanacak ve acılı aile tepkisini nasıl belli edecek önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir