Ateş Kuşları Dizisi Bir Geldi Pir Geldi! 23 Yıl Öncesi Olayları Anlatan Dizi Herkesin Aklını Aldı!

0

Duygusal hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyen Ateş Kuşları ilk bölümüyle seyircilerden tam not aldı. #AteşKuşları hashtagi ile Türkiye’nin ve dünyanın gündemine giren dizi, sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni alarak tüm seyirci gruplarında çok iyi reytingler alarak sezonun en iyi başlangıçlarından biri oldu.

“Ateş Kuşları”nın ilk bölümünün eski ustası eski usta Selda Bağcan’ın “Adalet mi Dünya Bu” şarkısı Mercan’ın “Büyüyünce ne olacaksın?” “Büyümüyoruz, 13 yaşında falan ölüyoruz!” Cevabı ve Kara’nın “Cennete giderse Allah’a şikayet eder!” Sözleri iz bırakan izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Ateş Kuşları 23 yıl Önceki Bir Olayı Anlatıyor!

Ateş Kuşları’ün ilk bölümünde; 23 yıl önce gizemli bir kişinin çöpe bıraktığı bebeği, birbirlerine kan değil can bağıyla bağlı Ali, Mercan, Zıpkın, Sabit ve Kara Köksüzlü 5 sokak çocuğu buldu. Köksüz’ün ablası Mercan’ın isteği üzerine bebeği evlat edindiler. Mercan “Adı ne? Gülayşe mi? Annem Ayşe’ydi, hiç gülmedi… Gülayşe olsun, gülsün.”Evlat edindikleri bebeğin adının Gülayşe olmasına karar verdiler.Öte yandan bu 5 sokak çocuğuna yalvaran Çatal, ağlayınca yıkıldı. bebeği Köksüz’ün yanında gördü.Aynı gece Köksüz’ün ömür boyu sırtlarında taşıyacağı bir günaha hamileydi. Sokak çocuğu Yakup, kendini kurtarmak isterken yanlışlıkla Gülayşe’yi yaraladı. Olayın ardından sokak çocuğunun davasını takip eden Komiser Barbaros, Gülayşe’nin hastaneden kaçması üzerine şüphelenmeye başladı. Komiser Barbaros, Gülayşe’nin içinde bulunduğu kamyonu Ateş Kuşları durağına kadar takip etti. 23 yıl önce kaybolan bebeğin Gülayşe olduğundan şüphelenen Barbaros, kimliğini polisten gizlemiş ve Gülayşe ile yakın bir ilişki geliştirmiştir. Sabit’in Gülayşe’nin doğum günü için çektiği fotoğraflardan birini gizlice çeken Barbaros, gerçeğin peşine düştü.

Gülayşe Bu Olaylara Karşın Nasıl Bir Tutum Sergilieyecek!

Gülayşe’nin Barbaros’a yakınlığı Ali ve Mercan’ı tedirgin eder. Gülayşe’nin Barbaros’la görüşmemesini istediler. Ali, “O barbarı bir daha görmesine izin verme. Sokağa yaklaşmayın çocuklar, buradan ayrılmayın. Çatal bizi bulduğunda…” Mercan, “Gülayse annesini öldürdüğünü öğreniyor” dedi. bu sırrı öğren. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, proje tasarım ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in üstlendiği; Gökhan Ayiz’in yönettiği Ateş Kuşları’nda başrolleri İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken, dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve Umut İnan yer alıyor. dizinin çocukluk karakterleri Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur ve Çınar Yükseker’i canlandırmıştır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir