Arka Sokaklar Dizisi Devam Edecek mi? Kanal D'den Açıklama!

0

Arka Sokaklar dizisi için önemli ifadelere yer verildi. Bir süredir ekrana gelmeyen dizide yapımcının mesajı dikkat çekti. Öyle ki oyunculara beklemek istemeyenler için kendilerine gelecek iş tekliflerini değerlendirebilecekleri belirtildi. Bu teklifleri değerlendiren oyuncular olacak mı merak ediliyor.

Dizi Final Yapacak mı?

Arka Sokaklar dizisi için final kararı alınmadı. Ancak yakın zaman sonra dizide bambaşka gelişmelerin yaşanabileceğini ifade edelim. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Oyuncu kadrosundan kimlerin ayrılacağı da en kısa sürede açıklanacaktır.

Son Bölümde Neler Oldu?

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde yaşananlar ise aşağıda paylaşıldı:

 “Uyuşturucu baronu Kadem’i yakalamaya çalışan Rıza Baba, ona ulaşabilmek için Nurcan’ı gizli göreve yolluyor! Kadem, Yavuz tarafından yakalanır. Heyecanlı operasyonda Kadem’i bir sürpriz beklemektedir. Derya’nın yüklü miktarda borcu vardır. Haksız suçlamalarla birlikte Derya’yı zor anlar bekler. Dilek’in nişanlısı Mete ve eski sevgilisi Tunç karşı karşıya gelir. Dilek bu olaylarda ikisinin arasında kalacaktır. Ayşe, ablasının yüzündeki morlukları görür. Eniştesi Hikmet’i son kez uyaracaktır. Amina ülkeden sınır dışı edilmeyle karşı karşıya kalacaktır. Buna neden olan kişi ise öz kardeşi Asaf’tan başkası değildir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir