Yasak Elma Dizisi Devam Edebilmek İçin Yeni Oyuncu Aldı!

0

Nehir Erdoğan da Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci ve Murat Aygen gibi başarılı isimlerle Yasak Elma’da yer aldı. Her bölümü programda olan Yasak Elma’da bomba gibi bir isim daha yer alıyor.

Yasak Elma dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerle diziye yeni katılan oyuncularla dikkatleri üzerine çekiyor.

Julia Karakteri Çok Dİkkat Çekti!

Son olarak Nehir Erdoğan, Julia karakteri ile diziye muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun yaptığı, Medyapım’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin 163.bölümünde Aslan karakteri ekibe dahil oluyor. Birsen Altuntaş’ın haberinin ardından; Sarp İkiler, üniversite öğrencisi Aslan’ı oynayacak. Julia’nın yardım ettiği bir öğrenci olan Sarp, Yasak Elma’ya renk katacak ve sürpriz bir hikayesi olacak.

Yasak Elma Dizisi Oyuncu Kadrosu!

Yasak Elma dizisinin oyuncuları arasında Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Can Nergis, Rutkay Ayıköz, Nilperi Şahinkaya, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu yer alıyor. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın paylaştığı dizide Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil’in yer alacağı açıklandı. Biran Damla Yılmaz “Kumru” Murat Aygen Kumru’nun babası Doğan’ı, Yasmin Erbil ise Kumru’nun en yakın arkadaşı “Canan”ı oynayacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir