Alparslan Büyük Selçuklu'da Kritik Sefer Planı Her Şeyi Değiştirecek!

0

TRT 1 dizisinde Alparslan’ın Ani’ye yapacağı sefer çok konuşuluyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte kritik sefere ilişkin bazı detaylar aktarıldı. Peki ya bizleri dizinin yeni bölümünde tam olarak neler bekliyor?

Ani’ye Sefer Düzenleyecek!

Alparslan, Ani’ye düzenleyeceği sefer ile birlikte tüm düzeni baştan aşağı değiştirecek. Zafer elde etmesi durumunda kritik bir sorunu da gündemden kaldıracak. Dizinin yeni bölümünde ne gibi olayların yaşanacağı merak ediliyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm

“Yınal, Rey önlerine gelmiş ve Alparslan’la karşı karşıya kalmıştı. Tahtı almasına artık tek bir adım kalan Yınal, Alparslan’ı mübarezede yenebilecek mi, Alparslan Yınal’a karşı koyabilecek mi? Yınal başına tacı mı geçirecek, yoksa boynuna kiriş mi dolanacak? Zeren’in zehirlediği Seferiye yere düşmüş, büyük bir acıyla kıvranmaktaydı. Seferiye bu durumdan nasıl kurtulacak, diğerleri Seferiye’nin olmadığını fark edip odaya gelecek mi, yoksa Seferiye bebeğini kaybedecek mi? Zeren, Arslan Yusuf’un öcünü alabilecek mi? Grigor, Yınal’ın desteğini reddedeceğini bildiğinden Besasiri ile gizli bir şekilde Yınal’ın ordusuna kendi askerlerini katmış ve Yınal’ın bu savaştan zaferle ayrılmasını istemişti. Grigor yaptığı hesaplardan netice alacak mı, yoksa bu desteği kendisine Alparslan’ın gazabı olarak mı dönecek? Besasiri bu cenkte nasıl bir rol alacak?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir