Doğa Rutkay Herkesi Korkuttu! Doğa Rutkay Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

0

Bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenilen ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından hastalığına ilişkin bir paylaşım yaptı. Rutkay, sağlığı hakkında da bilgi verdi.

Show TV’de yayınlanan ‘Güldür Güldür Show’ adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sağlık sorunları nedeniyle bir süre hastaneye kaldırıldı. Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından hastalığına ilişkin bir paylaşım yaptı. Rutkay, sağlığı hakkında da bilgi verdi.

Doğa Rutkay hastaneye kaldırıldı

Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim… İyi seyirler…” sabırlıyım, üstesinden geleceğim

“Çok ciddi bir hastalık. Bir mumla Covid’i kontrol ediyor. Gülüşüme bakmayın, ben her zaman gülen bir tipimdir. Ancak ağrı, öksürük ve düşük ve düşük ateş beni mahvetti. Ben sabırlıyım ve üstesinden geleceğim”

KERİMCAN KEMAL İLE EVLİLİĞİ

Kerimcan Kamal ile evliliğinizden iki çocuğunuz var. Anne olmak sizi hayata karşı daha cesur mu yoksa daha korkak mı yapıyor?

– Ne güzel soru… İkisi de! Hep cesurdum, hep kaygılıydım zaten. Aynı anda iki çocuğum olunca bu durum kat kat katlanarak artmaya başladı. Yıllarca neden bu kadar acele ettiğimi merak ettim. Etrafımdakiler hep “Bekle  otur” dediler. Nedeni çocuklarım. Şimdi anlıyorum, zihnim ve bedenim beni 40 yaşındaki ikizlerim için hazırladı. Yorgun yüz hatlarım nimetim oldu. “Korkulu, cesur doğa”, anlayacağınız gibi… Tam olarak beni tanımlıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir