Yalı Çapkını Dizisinde Ortalık Karışacak! Ferit Pelin'e Ulaşmaya Çalışıyor!

0

Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik gelişmeler oluyor. Dizide bizleri neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuracak dizi ile ilgili merak edilenler aktarılacak. Star TV dizisi Yalı Çapkını’ndaki son olayları iletiyoruz. Ferit ve Pelin arasında neler yaşandı?

Ferit ve Pelin’e Ne Oluyor?

Yalı Çapkını’nda Ferit ve Pelin’in tekrardan sevgili olup olmayacağı merak ediliyor. Ancak gelinen noktada Pelin’in yeni sevgilisiyle birlikte vakit geçirmesi işleri değiştiriyor. Ferit ise durumun ciddiyetinin farkında ve araları iyice bozuluyor.

Yalı Çapkını Son Bölüm

“Kendi koleksiyonu için yeni bir yüz arayan Efe Han; Seyran’la konuşmak ister. Bu işe aracı olan Defne ise başta Ferit olmak üzere Orhan ve İfakat’in sinirini bozar. Seyran’ın kafası karışıktır ve Kazım’a danışmaya gider. Ferit; Serter’in Pelin’in hayatından çıkması için bir hamle yapar ama bu hamlenin sürpriz sonuçları olacaktır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir