Çöp Adam Televizyonda Reyting Rekoru Kırdı! İzleyiciler Bile Ne Olduğunu Anlayamadı!

0

Çöp Adam dizisinin son bölümüyle birlikte televizyon reyting rekoru kırıldı. Öte yandan sosyal medyada da büyük bir çıkış yakalandı. Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan, Füsun Demirel, Elçin Afacan, Sedef Avcı, ve Salih Kalyon’un oynadığı dizide izleyicileri neler bekliyor? İşte son dakika gelişmeleriyle birlikte sevilen yapımda yaşananlar haberimizde olacak…

Çöp Adam Dizisi Son Bölüm Özeti

Peri’nin yalıya gelişi evde bomba etkisi yaratır. Bir anda ortalık yangın yerine dönerken Berrin, Tamer’le ilgili şüphelerinde haklı olduğunu en acı şekilde öğrenir. Peri’nin korunmaya ihtiyacı olduğunu bilen Tamer iyice köşeye sıkışır, ailesinin paramparça oluşunu eli kolu bağlı izlemek durumunda kalır. Tüm gerçekler gün yüzüne çıkınca dönüşü olmayan kararlar alan Berrin’i durduran ve yönlendiren yine Ahu olur. Ahu’nun öfkeyle attığı adımlar, herkesi bir adım daha sona yaklaştırır. Tamer için her şey kontrolden çıkmışken, hayatının en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir